Gulyásbogrács
Az igazi magyar gulyás
A gulyás közeli rokonaival, a pörkölttel és a paprikással a legklasszikusabb magyar ételek táborát gazdagítja. A klasszikus magyar gulyás a hungarikumok becses listáját gyarapítja, melynek összetevői között is sok más hungarikum szerepel. Az igazán finom gulyást bográcsban, szabad tűzön készítik, melynek során a fa égése ad egy kellemes füstös ízt az ételnek.
A Nomad Picnic gulyásbográcsai tradicionális formát hordozó, kézműves termékek. Hagyományos tulipán formájú kialakításának köszönhetően főzés közben a húst forgatja meg az edény, ezzel egyenletes főzést biztosítva a hús számára. Zománcozott bográcsaink 2 réteg zománccal bevontak az eztétikum és tartósság érdekében. Ez a bográcsfajta a legalkalmasabb a pörköltek elkészítéséhez. Gulyásbográcsaink két változatban és több méretben kerülnek gyártásra.
A Nomad Picnic gulyásbográcsok 11 különböző méretben kaphatóak.
Klasszikus gulyásbogrács
Méretei: a Nomad Picnic klasszikus, zománcozott gulyásbogrács 11 különböző méretben kapható (4, 6, 8, 10, 14, 16, 22, 25, 30, 40, 50 liter), valamint készül tálalásra alkalmas 0,75 l-es változatban is.
Anyaga: kapható zománcozott (2 réteg zománccal bevont) és rozsdamentes változatban is.
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel elmosni, kerülve a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Ütődéstől óvni szükséges.
Hozzáillő kiegészítők
Tálalóbogrács
Bográcsállvány
Csípősen az igazi?
Megoszlanak a vélemények, hogy csípősen vagy csípős nélkül igazán finomak a klasszikus magyar ételek. Mi úgy gondoljuk, hogy ahány ház, annyi szokás. De egy biztos! A szabadtéri tűzőn főtt magyar gulyásnak csípőssel vagy anélkül, de nincs párja!:)