Minőség És Innováció

SZÍNVONAL | MEGÚJULÁS

Minőség Jegyében

A Nomad Picnic minden termékében a minőséget és megbízhatóságot képviseli. Régi, tradícionális termékei ugyanolyan gondossággal készülnek, mint a legújabb, egyedi fejlesztések.

A cégalapításkor alappillérként felállított értékrend a mai napig jelen van minden egyes legyártott termékünkben. Cégünk kapuját csak olyan produktum hagyhatja el, amit saját magunknak is jó szívvel ajánlanánk.

Családban marad

A Nomad Picnic a kezdetektől családi vállalkozásként üzemel és a mai napig egy kézben tartjuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a Nomad Picnic Kft. a válság éveiben is folyamatosan növekvő tendenciát mutatott és jelenleg Magyarország legnagyobb bográcsgyártó cégeként van jelen a piacon.

Folyamatos fejlődésben

A cég, alapítása óta minden alkalommal emelkedő darabszámmal zárta az éves mérleget. A Nomad Picnic termékei közvetetten, beszállítókon keresztül a multinacionális vállalatok polcain is megtalálhatóak, szintén folyamatos emelkedő darabszámban. 

Saját gyártású zománcozott termékekből 2022-ben közel 160.000 db-ot, minden egyéb termékünkkel együtt több mint 180.000 db-ot gyártottunk és forgalmaztunk a tavalyi évben. 

Hogy továbbra is ki tudjuk szolgálni a növekvő igényeket, telephelyünkön elkezdtük a zománcozó üzem bővítését és fejlesztését. 

 

Környezet­tudatosság

Hitvallásunk része, hogy óvjuk és őrizzük a meglévő értékeket, vigyázzunk és szeressük környezetünket. A Nomad Picnic Kft. telephelyén olyan saját szennyvíztisztító rendszert építettünk ki, mely garantálja a felhasznált anyagok és a víz teljeskörű  környezettudatos tárolását és tisztítását.

Következő lépésként a meglévő energiaforrásokat megújuló napenergiára tervezzük lecserélni. 

Szüntelen megújulás

A klasszikus termékek gyártása mellett folyamatosan törekszünk arra, hogy vásárlóinknak olyan innovatív, prémium termékeket fejlesszünk, melyek használata újabb élményekkel gazdagítja a családi és baráti összejöveteleket. Legújabb saját fejlesztéseink közé tartozik a közkedvelt kürtőskalács és grill 2in1 sütőnk és a bővíthető lábú tűztálunk is.

Legújabb innovációink

Legfrissebb, prémium minőségű, saját fejlesztésű termékünk a több funkciós grill- és kürtőskalács sütő.

Saját fejlesztésű tűztál

Újdonságként szolgál a piacon, hogy a Nomad Picnic által fejlesztett tűztál lábai egymásba toldhatóak, így a tűztál a kívánt magasságig építhető.