Nomad Picnic

CSALÁD | TERMÉSZET | MINŐSÉG

Kültéri sütés-főzés, bensőséges pillanatok

A Nomad Picnic kültéri termékeiben egyszerre ötvözi a természet szeretetét, az együtt töltött idő fontosságát és a minőséget. Bográcsozzatok, grillezzetek vagy süssetek kürtőskalácsot régi, tradícionális receptek alapján, vagy alkossatok együtt valami újat és egyedit!

Nomad Picnic-kel együtt a család

A szabad ég alatt, a fűben üldögélve értékes időt tölteni a családdal és a barátokkal talán az egyik legnagyobb kincs manapság. Ilyenkor születnek azok az emlékek, amiket nosztalgiázva idézünk majd fel egy-egy vasárnapi ebéd közepette.

Hagyomány és innováció

A Nomad Picnic minden termékében a minőséget és megbízhatóságot képviseli. Régi, tradícionális termékei ugyanolyan gondossággal készülnek, mint a legújabb, egyedi fejlesztések.

Generációs örökség

Generációkon átívelő, gondosan őrzött receptek hozzávalói kerülnek a Nomad Picnic tradícionális bográcsaiba. Legyen szó a híres bajai halászléről vagy egy finom gulyásról, a családi ebédnél olyan hungarikumok kerülnek a tányérba, melyek a magyar konyha meghatározó fogásai. 

Közös étkezések, felejthetetlen élmények

Az ételek elkészítése, a helyszín varázsa és természetesen a társaság határozzák meg leginkább, hogy csak táplálkozunk-e vagy élvezzük is a falatozást.